Prijavite vašu lokaciju

PrijavaObrazac za prijavu brownfield lokacije možete preuzeti ovde, a za prijavu greenfield lokacije možete preuzeti ovde i popunjen obrazac poslati na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

PočetnaVestiGrad Pirot u saradnji sa Ministarstvom privrede realizovaće tri projekta

Dobrodošli

Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj je osnovana u okviru Susedskog programa Srbija-Bugarska, a svečano je otvorena 25. septembra 2009. godine.
Projekat je finansiran od strane Evropske Agencije za rekonstrukciju (EAP), a vrednost projekta je 100.000 EUR.
Cilj osnivanja KLER-a jeste podsticaj lokalnog ekonomskog razvoja,pojačan priliv domaćih i stranih investicija i porast životnog standrada stanovnika opštine Pirot.
Svrha postojanja kancelarije je pružanje informacija svim potencijalnim investitorima tj. prvi kontakt sa investitorima u smislu njihovih zahteva i upita, kontaktiranje sa malim i srednjim preduzecima i pružanje neophodnih informacija početnicima u biznisu kao i svim  gradjanima i drugim zainteresovanim stranama.

Grad Pirot u saradnji sa Ministarstvom privrede realizovaće tri projekta

Ministarstvo privrede Srbije i grad Pirot zajedno će finansirati tri projekta;
Prvi projekat će se raditi  u  partnerstvu  sa Opštinom Knjaževac na izradi generalnog plana za put od sela Mirkovci  ka Jabučkom ravništvu u kom će učešće Ministarstva iznositi 9,5 miliona dinara.
Drugi projekat je uređenje dvorišta OŠ Duško Radović u vrednosti od oko 37 miliona dinara, za koje će Ministarstvo izdvojiti 15 miliona dinara.
Treći projekat je uređenje parkovske površine donjeg grada srednjovekovne tvrđave Kale u vrednosti od oko 35 miliona dinara za koje će Ministarstvo dati 14 miliona dinara.

Certifikat

Vodič za investitore

vodic

Srpski >>>

Engleski >>>

Investirajte u Pirot >>>

Interreg – IPA CBC

bos

 

FILM FRIENDLY LOGO

 

Interreg - IPA Program

Interreg

Certifikat

Strategija

 Strategija održivog razvoja opštine Pirot.
 
Download strategije.

Iz ugla privrede

anketa 005

Preuzmite upitnike:

Upitnik 1

Upitnik 2

Želite da postavite pitanje ili date sugestiju?

Kliknite ovde!!!

Procedure

 Postupak izdavanja odobrenja za izgradnju industrijskog objekta za koji odobrenje izdaje opštinska, odnosno gradska uprava.

Download postupka.

Free business joomla templates