Prijavite vašu lokaciju

PrijavaObrazac za prijavu brownfield lokacije možete preuzeti ovde, a za prijavu greenfield lokacije možete preuzeti ovde i popunjen obrazac poslati na e-mail: ledo@pirot.rs

Dobrodošli

Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj je osnovana u okviru Susedskog programa Srbija-Bugarska, a svečano je otvorena 25. septembra 2009. godine.
Projekat je finansiran od strane Evropske Agencije za rekonstrukciju (EAP), a vrednost projekta je 100.000 EUR.
Cilj osnivanja KLER-a jeste podsticaj lokalnog ekonomskog razvoja,pojačan priliv domaćih i stranih investicija i porast životnog standrada stanovnika opštine Pirot.
Svrha postojanja kancelarije je pružanje informacija svim potencijalnim investitorima tj. prvi kontakt sa investitorima u smislu njihovih zahteva i upita, kontaktiranje sa malim i srednjim preduzecima i pružanje neophodnih informacija početnicima u biznisu kao i svim gradjanima i drugim zainteresovanim stranama.

Ministarstvo za regionalni razvoj Republike Bugarske u saradnji sa Kancelarijom za evropske integracije, Vlada Republike Srbije, u utorak 17. avgusta 2015 godine, objavilo je prvi poziv za prikupljanje predloga projekta u okviru Interreg – IPA Programa prekogranične saradnje Bugarska – Srbija. Poziv će biti otvoren do 18. januara 2016. godine. Oglas objave poziva možete naći u listu Politika, i na sledećim Internet stranicima.

http://www.ipacbc-bgrs.eu/

http://www.seio.gov.rs/

http://www.mrrb.government.bg/

http://www.evropa.gov.rs/CBC/PublicSite/Default.aspx

http://www.eufunds.bg/

Certifikat

Vodič za investitore

vodic

Srpski >>>

Engleski >>>

Investirajte u Pirot >>>

Certifikat

Interreg – IPA CBC

 

Interreg - IPA Program

Interreg

FILM FRIENDLY LOGO

 

Privredna komora Pirot

PKP Logo

Strategija

 Strategija održivog razvoja opštine Pirot.
 
Download strategije.

Iz ugla privrede

anketa 005

Preuzmite upitnike:

Upitnik 1

Upitnik 2

Želite da postavite pitanje ili date sugestiju?

Kliknite ovde!!!

Procedure

 Postupak izdavanja odobrenja za izgradnju industrijskog objekta za koji odobrenje izdaje opštinska, odnosno gradska uprava.

Download postupka.

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com