Prijavite vašu lokaciju

PrijavaObrazac za prijavu brownfield lokacije možete preuzeti ovde, a za prijavu greenfield lokacije možete preuzeti ovde i popunjen obrazac poslati na e-mail: ledo@pirot.rs

Pirot je mali evropski grad na jugoistoku Srbije sa bogatom kulturnom tradicijom i burnom istorijom. Nalazi se na značajnoj međunarodnoj transverzali “Koridoru 10,” koji povezuje Evropu sa Azijom, u srednjem veku poznatom kao Via Militaris.
Pirot je administrativni centar najvećeg okruga u Republici koji sa njim čine opštine Dimitrovgrad, Bela Palanka i Babušnica. Svoju prepoznatljivost Pirot pre svega duguje pirotskom kačkavalju, pirotskom ćilimu i danas svakako najvećem invesritoru “Tigar Tyres”-u.
Poslednjih godina intenzivirana su ulaganja u infrastrukturu i unapređenje javnih usluga. Realizovani su brojni projekti  koji su finansdirani iz  evropskih fondova.
Grad širom otvara svoja vrata svim investitorima koji žele da svoj kapital ulože u razvoj pirotske privrede i stoji im na raspolaganju u konsaltingu i pribavljanju neophodne dokumentacije  tako i u vidu svake druge pomoći. Dobro došli!

pirot panoramio

Certifikat

Vodič za investitore

vodic

Srpski >>>

Engleski >>>

Investirajte u Pirot >>>

Certifikat

FILM FRIENDLY LOGO

 

Privredna komora Pirot

PKP Logo

Kale

Strategija

 Strategija održivog razvoja opštine Pirot.
 
Download strategije.

Iz ugla privrede

anketa 005

Preuzmite upitnike:

Upitnik 1

Upitnik 2

Želite da postavite pitanje ili date sugestiju?

Kliknite ovde!!!

Procedure

 Postupak izdavanja odobrenja za izgradnju industrijskog objekta za koji odobrenje izdaje opštinska, odnosno gradska uprava.

Download postupka.

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com