Prijavite vašu lokaciju

PrijavaObrazac za prijavu brownfield lokacije možete preuzeti ovde, a za prijavu greenfield lokacije možete preuzeti ovde i popunjen obrazac poslati na e-mail: ledo@pirot.rs

U Pirotu je 2007. godine osnovano Opšte udruženje preduzetnika s ciljem udruženja i unapređenja rada i poslovanja svih preduzetnika i preduzeća, poboljšanje pravnih i zakonskih uslova rada i razvoja.

Prema broju zaposlenih dva najveća privredna subjekta u Pirotu su “Tigar tyres “ i “Tigar AD” u oblasti gumarske industrije, zajedno zapošljavaju oko 4.500 radnika. Najveći strani investitor je francuski Michelin.

“Tigar tyres” trenutno zapošljava oko 3.000 lica. Osnovna delatnost preduzeća je proizvodnja spoljnih putničkih i poluteretnih guma treće linije za automobile i lake kamione, spoljnih skuter guma i raznih unutrašnjih guma.

Preko 90% ukupne proizvodnje namenjeno je izvoznim tržištima u zemljama Francuske, Italije, Nemačke,Španije, a značajno uvećanje izvoza se očekuje na tržištima Rusije, Poljske, zemalja bivšeg Sovjetskog Saveza, Bliskog Istoka, Afrike.

Certifikat

Vodič za investitore

vodic

Srpski >>>

Engleski >>>

Investirajte u Pirot >>>

Certifikat

FILM FRIENDLY LOGO

 

Privredna komora Pirot

PKP Logo

Kale

Strategija

 Strategija održivog razvoja opštine Pirot.
 
Download strategije.

Iz ugla privrede

anketa 005

Preuzmite upitnike:

Upitnik 1

Upitnik 2

Želite da postavite pitanje ili date sugestiju?

Kliknite ovde!!!

Procedure

 Postupak izdavanja odobrenja za izgradnju industrijskog objekta za koji odobrenje izdaje opštinska, odnosno gradska uprava.

Download postupka.

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com