Prijavite vašu lokaciju

PrijavaObrazac za prijavu brownfield lokacije možete preuzeti ovde, a za prijavu greenfield lokacije možete preuzeti ovde i popunjen obrazac poslati na e-mail: ledo@pirot.rs

Dobrodošli

Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj (KLER) osnovana je u okviru Susedskog programa Srbija – Bugarska, a svečano je otvorena 25. septembra 2009. godine. Projekat je finansiran od strane Evropske Agencije za rekonstrukciju (EAP), a vrednost projekta je 100.000 EUR. Cilj osnivanja KLER-a jeste podsticaj lokalnog ekonomskog razvoja, pojačan priliv domaćih i stranih investicija i porast životnog standarda stanovnika Grada Pirota.
Naša vizija je: kontinuirani rad na unapređenju lokalnog razvoja grada kroz izradu i realizaciju projekata od značaja za lokalnu zajednicu, kreiranje povoljog poslovnog okruženja i javne infrastrukture.

Ministarstvo Privrede raspisuje Javni poziv za dodelu bespovratnih sredstava  u okviru 

Programa podsticanja razvoja preduzetništva kroz finansijsku podršku za početnike  u poslovanju u 2019. godini

Program podsticanja razvoja preduzetništva kroz finansijsku podršku za početnike u poslovanju  u 2019. godini ( u daljem tekstu: Program ) sprovodi  Ministarstvo privrede  u ( daljem tekstu  Ministarstvo) u saradnji sa Fondom za razvoj Republike Srbije ( u daljem tekstu: Fond).

Ciljevi programa su:

  • Podrška početnicima za otpočinjenje  samostalnog poslovanja kroz osnivanja novih privrednih subjekata;
  • Podsticanje zapošljavanja;
  • Podrška preduzetništvu žena, mladih  i socijalnog preduzetništva;

 

Pravo da se prijave na Javni poziv imaju preduzetnici, mikro i mala privredna društva, koji su registrovani u Agenciji za privredne registre najranije u 2018. godini.

Javni poziv je otvoren dok se raspoloživa sredstva ne utroše, a najkasnije do 31.12.2019. godine.

Konkursna dokumentacija i kpmpletna informacija o svim bitnim elementima i pravilima za učešće u ovom javnom pozivu mogu se preuzeti sa internet strana Ministarstva: www.privreda.gov.rs i Fonda: www.fondzarazvoj.gov.rs

Certifikat

Vodič za investitore

vodic

Srpski >>>

Engleski >>>

Investirajte u Pirot >>>

Certifikat

FILM FRIENDLY LOGO

 

Privredna komora Pirot

PKP Logo

Kale

Strategija

 Strategija održivog razvoja opštine Pirot.
 
Download strategije.

Iz ugla privrede

anketa 005

Preuzmite upitnike:

Upitnik 1

Upitnik 2

Želite da postavite pitanje ili date sugestiju?

Kliknite ovde!!!

Procedure

 Postupak izdavanja odobrenja za izgradnju industrijskog objekta za koji odobrenje izdaje opštinska, odnosno gradska uprava.

Download postupka.

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com