Prijavite vašu lokaciju

PrijavaObrazac za prijavu brownfield lokacije možete preuzeti ovde, a za prijavu greenfield lokacije možete preuzeti ovde i popunjen obrazac poslati na e-mail: ledo@pirot.rs

Dobrodošli

Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj (KLER) osnovana je u okviru Susedskog programa Srbija – Bugarska, a svečano je otvorena 25. septembra 2009. godine. Projekat je finansiran od strane Evropske Agencije za rekonstrukciju (EAP), a vrednost projekta je 100.000 EUR. Cilj osnivanja KLER-a jeste podsticaj lokalnog ekonomskog razvoja, pojačan priliv domaćih i stranih investicija i porast životnog standarda stanovnika Grada Pirota.
Naša vizija je: kontinuirani rad na unapređenju lokalnog razvoja grada kroz izradu i realizaciju projekata od značaja za lokalnu zajednicu, kreiranje povoljog poslovnog okruženja i javne infrastrukture.


Republički geodetski zavod i Švedska uprava za kartografiju započeli su zajednički projekat „Unapređenje poslovne klime u Srbiji“, koji finansira Međunarodna razvojna agencija Kraljevine Švedske (SIDA).
Grad Pirot je odabran da učesvuje u projektu kao pilot jedinica lokalne samouprave.
Cilj projekta je uspostavljanje Nacionalnog registra investicionih mapa koji će biti dostupan svim građanima i potencijalnim domaćim i stranim investitorima. Investicione lokacije biće objedinjene na jednom mestu, što će omogućiti lak, brz i transparentan pristup investicionim lokacijama u Srbiji domaćim i stranim investitorima.
Ova saradnja će se, između ostalog odnositi na razmenu i ažuriranje podataka, analizu stanja i potreba jedinice lokalne samouprave, izrada plana obuke za jačanje kapaciteta, pružanje obuka i stvaranje lokalnog centra. Saradnja se zasniva na dobrovoljnoj osnovi koja će imati za cilj da privuče nove investicije u toj jedinici lokalne samouprave. Potpisivanje ugovora se očekuje u narednom periodu.

Certifikat

Vodič za investitore

vodic

Srpski >>>

Engleski >>>

Investirajte u Pirot >>>

Certifikat

FILM FRIENDLY LOGO

 

Privredna komora Pirot

PKP Logo

Kale

Strategija

 Strategija održivog razvoja opštine Pirot.
 
Download strategije.

Iz ugla privrede

anketa 005

Preuzmite upitnike:

Upitnik 1

Upitnik 2

Želite da postavite pitanje ili date sugestiju?

Kliknite ovde!!!

Procedure

 Postupak izdavanja odobrenja za izgradnju industrijskog objekta za koji odobrenje izdaje opštinska, odnosno gradska uprava.

Download postupka.

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com