Prijavite vašu lokaciju

PrijavaObrazac za prijavu brownfield lokacije možete preuzeti ovde, a za prijavu greenfield lokacije možete preuzeti ovde i popunjen obrazac poslati na e-mail: ledo@pirot.rs

Dobrodošli

Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj (KLER) osnovana je u okviru Susedskog programa Srbija – Bugarska, a svečano je otvorena 25. septembra 2009. godine. Projekat je finansiran od strane Evropske Agencije za rekonstrukciju (EAP), a vrednost projekta je 100.000 EUR. Cilj osnivanja KLER-a jeste podsticaj lokalnog ekonomskog razvoja, pojačan priliv domaćih i stranih investicija i porast životnog standarda stanovnika Grada Pirota.
Naša vizija je: kontinuirani rad na unapređenju lokalnog razvoja grada kroz izradu i realizaciju projekata od značaja za lokalnu zajednicu, kreiranje povoljog poslovnog okruženja i javne infrastrukture.

Ministarstvo za evropske integracije Republike Srbije u saradnji sa Ministarstvom regionalnog razvoja i javnih radova Republike Bugarske organizovao je na platou ispred Sportskog centra Pirot na Adrenalin Parku  „Festival veština“, u okviru obeležavanja Dana evropske saradnje. Grad Pirot, kao primer dobre prakse u realiziji prekograničnih projekata, odabran je da bude domaćin ovog događaja koji je namenjen mladima i deci kako bi se promovisale vrednosti EU, ali i značaj naše kulture i tradicije.

Intereg dan teritorijalne saradnje se svake godine organizuje u razli;itim gradovima širom EU još od 2012. godine. Ova godina se  u Evropskoj uniji se obeležava kao "Godina veština", a to je moto i ovog događaja. Među brojnim aktivnostima organizovano je predstavljanje grnčarskih i tkačkih veština, uspešnih projekata iz Pirota, kao i kreativne radionice za decu i odrasle i nastup mladih muzičara. 

 Festival veština
Festival veština
Festival veština
Festival veština

Certifikat

Vodič za investitore

vodic

Srpski >>>

Engleski >>>

Investirajte u Pirot >>>

Certifikat

FILM FRIENDLY LOGO

 

Privredna komora Pirot

PKP Logo

Kale

Strategija

 Strategija održivog razvoja opštine Pirot.
 
Download strategije.

Iz ugla privrede

anketa 005

Preuzmite upitnike:

Upitnik 1

Upitnik 2

Želite da postavite pitanje ili date sugestiju?

Kliknite ovde!!!

Procedure

 Postupak izdavanja odobrenja za izgradnju industrijskog objekta za koji odobrenje izdaje opštinska, odnosno gradska uprava.

Download postupka.

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com